page contents

Home / BOTA /

Skandal,Shauna sex ne plazh

 

Seksi ne plazh nuk mund t’u shpëtonte fotografëve, dhe pse e bëri këtë Shauna me qëllim apo rastësisht kjo ende nuk dihet. Lepurushja kontroverse është e njohur për operacionet e shumta plastike, të cilat i ka bër në trupin e saj, por edhe për seks-skandalet.

 

Share this Post

 

Related Posts

About the author

 
 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Leave a Comment

 

You must be logged in to post a comment.